Beachtennis

Beachtennis is een snel groeiende beachsport in Nederland. Het is een zeer aantrekkelijke tennisvariant die snel te leren is en voldoende uitdaging blijft bieden voor de zeer ervaren beachtennisser.

Deze sport kun je uiteraard ook spelen bij Beach Club Rotterdam. Sinds 2019 wordt op de vrijdagavonden gebeachtennist. Uitgebreidere informatie over beachtennis vind je op deze pagina.

Wil je beachtennis een keertje proberen? Dan ben je van harte welkom voor een gratis kennismakingstraining! In deze training leer je snel de basisslagen en ga je meteen aan de slag met je eerste potjes beachtennis. Kom alleen of met je vrienden. We zorgen dat het een feestje wordt.

Voor een kennismakingstraining neem contact op via of stuur een berichtje naar Arjen Hoogendam (+31 6 17861769).

Vrij Spelen

Voor niet clubleden die een keer een veldje willen huren op de vrijdagavond. Dit kan in overleg via bovenstaand nummer.

Het lidmaatschap “BCR Vrij Spelen” is ook weer een optie. Met dit lidmaatschap kun je velden reserveren op momenten dat die beschikbaar zijn. Meer informatie lees je op deze pagina. Met het basislidmaatschap kun je deelnemen aan de activiteiten van Beach Club Rotterdam, het geeft je geen recht op training of vrij spelen.

Elke zondagmiddag wordt er door clubleden vrij spelen georganiseerd. Communicatie hierover gaat via de BCR Beachtennis app groep.

Je kunt ook op andere momenten zelfstandig een veld reserveren.

Trainingen

Voor degenen die hun spel willen verbeteren zijn er voor zowel de beginnende speler als de gevorderde speler trainingen. Wanneer je trainingen volgt is het ook mogelijk om op de vrijdagavond en in de weekenden vrij te spelen. We starten vrijdagavond van 19:30 tot 21:00. Bij voldoende gegadigden voor een advanced training zal die om 21 uur gegeven worden.

De trainingen zijn verdeeld in drie blokken.

Senioren Jeugd (12+)
Blok 1: 26 april en 3 mei (gratis trainingen in 2024!) Gratis Gratis
Blok 2: 10 mei t/m 12 juli (10 weken) 65 euro 50 euro
Blok 3: 16 augustus t/m 11 oktober (9 weken) 58,50 euro 45 euro

19 juli, 2 augustus en 9 augustus zijn Arjen en Anne afwezig, bij voldoende animo zal een externe trainer worden gezocht. Losse trainingen bedragen €12,50 per training en kun je je voor aanmelden bij Arjen. Je ontvangt hiervoor achteraf een betaalverzoek.

Inschrijven

Aanmelden voor vrij spelen blokken of trainingsblokken kan met dit formulier. Je bent daarmee basislid van BCR (€7,50 voor jeugd, €10 voor volwassenen) en maakt de keuze om je in te schrijven voor de trainingen of als lid Vrij Spelen.

Materialen

Rackets en ballen zijn aanwezig en te lenen. Een eigen racket meenemen is uiteraard welkom. Wil je vrij spelen op momenten anders dan vrijdagavond of zondagmiddag, neem dan je eigen rackets mee.