Beachvolleybal Laatste Solo Toernooi 2022

Het laatste BCR beachvolleybal toernooi van 2022 is ook het laatste solo toernooi van 2022! Geef je individueel op en ga de strijd aan!

Een recreatief toernooi voor alle niveaus & leeftijden (vanaf 15 jaar): Beginners t/m Hoog. Een dag met een mooie combi van fanatisme en gezelligheid! Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers opgedeeld op niveau.

Op deze pagina vind je informatie over dit toernooi op zondag 6 november ’22.

TOERNOOI IS GEANNULEERD!

Wanneer? Zondag 6 november
Hoe laat? 13.00 – 17.00 uur

Hoeveel competities? 1 of meerdere* solo competities (op basis van niveau)
*het exacte aantal is afhankelijk van het aantal inschrijvingen
Voor welk niveau? Alle niveau’s welkom (vanaf 15 jaar)

Kosten? €2,50 voor BCR-leden, €7,50 voor niet-leden (per deelnemer)
Eten & drinken? Drinken & enkele snacks zijn te koop bij de Beach Cave

Hoe werkt het?

Bij dit toernooi schrijf je je individueel in! Met behulp van kaartjes word je vlak voor iedere wedstrijd (van 1 set) willekeurig ingedeeld op een veld-helft. Wie dan eenmalig je duo wordt, is elke wedstrijd een gok!

Het net zal tussen dames- en herenhoogte in hangen en een wedstrijd zal gespeeld worden volgens een bijzondere puntentelling: Als je met je duo 13 van de 21 punten scoort, is je eerste overwinningspunt binnen. Scoor je er 17? Dan krijg je er 2! Win je een wedstrijd, dan scoor je 3 overwinningspunten. Let op: de wedstrijd stopt bij de 21. Je speelt dus niet met twee punten verschil.

Vergeet niet na de wedstrijd je overwinningspunten door te geven. Het scorebord zal bij de beachcave hangen…  Wie wint de prijzen?!

TOERNOOI IS GEANNULEERD!

Na inschrijving ontvang je via WhatsApp zo snel mogelijk meer informatie. Betaling volgt via een betaalverzoek achteraf. Bij slecht weer volgen we het beleid zoals dat ook voor trainingen geldt.

Heb je vragen? App Aron Görlitz of Frank Spee, of mail naar