Beachvolleybal Solo Toernooi 2022

Het eerste BCR beachvolleybal toernooi van 2022 is ook het 1e solo toernooi! Geef je individueel op en ga de strijd aan voor de felbegeerde wisselbeker…

Een recreatief toernooi voor alle niveaus & leeftijden (vanaf 16 jaar): Beginners t/m Hoog. Een dag met een mooie combi van fanatisme en gezelligheid!

Op deze pagina vind je informatie over dit evenement op zaterdag 4 juni ’22.

>> Direct naar het inschrijfformulier!

Hoe werkt het?

Bij dit toernooi schrijf je je individueel in! Met behulp van kaartjes word je vlak voor iedere wedstrijd (van 1 set) willekeurig ingedeeld op een veld-helft. Wie dan eenmalig je duo wordt, is elke wedstrijd een gok!

Het net zal tussen dames- en herenhoogte inhangen en een wedstrijd zal gespeeld worden volgens een bijzondere puntentelling: Als je met je duo 13 van de 21 punten scoort, is je eerste overwinningspunt binnen. Scoor je er 17? Dan krijg je er 2! Win je een wedstrijd, dan scoor je 3 overwinningspunten. Let op: de wedstrijd stopt bij de 21. Je speelt dus niet met twee punten verschil.

Vergeet niet na de wedstrijd je overwinningspunten door te geven. Het scorebord zal vlakbij de beachcave hangen…  Wie wint de wisselbeker?!

Wanneer? Zaterdag 4 juni
Hoe laat? 12.00 – 17.00 uur

Hoeveel competities? 1 solo competitie
Voor welk niveau? Alle niveau’s welkom (vanaf 16 jaar)

Kosten? €2,50 voor BCR-leden, €7,50 voor niet-leden (per deelnemer)
Eten & drinken? Drinken & enkele snacks zijn te koop bij de Beach Cave

>> Lijkt me leuk! Ik wil me inschrijven!

Na inschrijving ontvang je via WhatsApp zo snel mogelijk meer informatie. Betaling volgt via een betaalverzoek achteraf. Bij slecht weer volgen we het beleid zoals dat ook voor trainingen geldt.

Heb je vragen? App Aron Görlitz of Frank Spee, of mail naar