Clinics / Bedrijfsuitje

Wilt u een evenementen met een zanderig, sportief karakter waarbij u en uw relaties of medewerkers de unieke kans krijgen zich te laten inspireren door ‘echte’ (olympische) professionals? Ook dit kan bij Beach Club Rotterdam.

Of het nu gaat om een stukje training van een professional, een uitdaging tegen een topteam of een combinatie van beide met aansluitend een toernooitje. Wij passen deze (mid)dag volledig aan uw wensen aan.

Wilt u uw dag compleet maken met een afsluitende barbecue of diner? Ook dit kan. Wij werken nauw samen met Project 7 en Brasserie Lookies. Ook zijn er mogelijkheden om zowel met Beach Club Rotterdam als met Project 7 (waterskibaan) een bedrijfsuitje te organiseren. Project 7 is voorzien van douches, toiletgelegenheid en kleedaccomodatie, waar u tijdens uw clinic of uitje gebruik van kunt maken.

 

Kinderfeestje

Wil jij jouw kinderfeestje op onze locatie laten plaats vinden? Ook dit kan. We kunnen een leuke beachvolleybal clinic geven, maar wil jij liever allerlei leuke strandspelletjes met ons doen, dan is dit uiteraard ook mogelijk!

Meer informatie ontvangen? Vul dan deze vragenlijst in en we nemen binnen 48 uur contact met u op!