Doelen

Deze informatie betreft alle activiteiten die op onze locatie Nessebeach worden georganiseerd. Inmiddels is dat voor groepen t/m 12 jaar, 13-18 jaar en 19+. Beachvolleybal, beachtennis en andere gebruikers. Voor iedereen geldt, de doelen van alle afspraken zijn:

 1. De gezondheidsrisico’s beperken
 2. Zorgen dat we toestemming houden om te mogen sporten
 3. Plezier, beweging, sociaal contact en onze eigen sport weer mogelijk maken!

Afspraken

Er zijn een aantal afspraken die we maken om goed om te gaan met hygiëne en afstand. Hier de belangrijkste zaken op een rij:

 • Heb je klachten of heeft iemand thuis koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten, blijf dan thuis
 • Bij aankomst weet je al op welk veld je gaat spelen. Daar ga je direct naartoe, daar plaats je je spullen en rondom dat veld blijf je continu.
 • Handen wassen doe je na het plaatsen van je spullen en na de training voordat je de velden verlaat
 • Concreet betekent het voor het spel bij 19 jaar en ouder twee dingen: 1) Niet blokkeren, 2) Zorgen dat je zo goed communiceert dat je anderhalve meter van je teamgenoot vandaan blijft, anders moet de bal vallen. 
 • Gebruik je een veld via “losse veldhuur“?
  • Neem je eigen bal mee, of vraag aan de coördinator of je een bal mag lenen. Gebruik geen bal van andere (trainings)groepen.
  • Bij de bevestiging van je reservering ontvang je een veldnummer (veld 1 is bij de Beachcave). Je gaat direct naar je veld en daar plaats je je spullen (denk aan een vuilniszak voor bij slecht weer)

Er is altijd een coördinator van BCR aanwezig speciaal om dit in goede banen te leiden en de afspraken te handhaven. Wij vinden het belangrijk dat alle afspraken nagekomen worden. Net als in de supermarkt kan dat niet 100% waterdicht zijn, maar door het slim te organiseren, goede instructies te geven en scherp te handhaven nemen we onze verantwoordelijkheid zo goed mogelijk. Uiteraard kunnen we afspraken aanpassen als we merken dat dit nodig is. Volg altijd de aanwijzingen van de coördinator op.

Overig

Onze afspraken zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Nevobo. Meer informatie daarover in dit bericht op de site van de bond.