Toernooi 3×3 End of Summer 2020

Het is bijna het einde van de zomer, maar niet getreurd! We gaan nog een keer los met een End of Summer toernooi & borrel op zaterdag 29 augustus 2020!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Speel je mee met het 3×3 toernooi? Of kom je alleen voor de borrel? Geef je in beide gevallen op via het formulier! Zo weten we hoeveel en wie er komen.

Voor het toernooi is er maar 1 niveau, en iedere samenstelling kan. Je kunt je alleen, als duo of team inschrijven. Wij matchen de inschrijvingen op niveau!

Voor welk niveau? Dames, heren en mix teams van Laag t/m Divisie niveau!
Hoeveel competities? 1 totale competitie met teams van 3 spelers
Aantal teams? Maximaal 24 teams (vol=vol op volgorde van inschrijving)

Welke tijd?

    • Toernooi: 12.00 – 16.00 uur
    • Afsluitborrel: 16.00 – 18.00 uur

Toernooikosten? GRATIS voor BCR-leden, niet-leden €5,00 per speler.
Eten & drinken? Neem je eigen hapjes, maaltijd, barbecue, etc. mee! Drinken is te koop bij de Beachcave.

Waar wacht je nog op? Hier wil je toch bij zijn met je beach (training) maatjes!

Na inschrijving voor het toernooi ontvang je via WhatsApp zo snel mogelijk meer informatie. Teams met BCR leden krijgen voorrang. Betaling volgt via een betaalverzoek achteraf. Bij slecht weer volgen we het beleid zoals dat ook voor trainingen geldt. Heb je vragen? Stuur Frank Spee een bericht of mail

PS: lijkt dit je erg leuk, maar is het niet jouw niveau of komt het moment je niet uit? Neem contact op als je zelf een toernooi wilt organiseren of er bij wilt helpen. Via de website en sociale media blijf je op de hoogte van de kalender.