We spelen weer toernooien! Aanstaande zaterdag 1 augustus 2020 is er weer ééntje. En wel een 3×3 Fun in the Evening Sun toernooi! Er is maar 1 niveau en iedere samenstelling is toegestaan. Hieronder vind je alle informatie daar over.

UPDATE: Het is ook mogelijk om je alleen of als tweetal in te schrijven, wij matchen je dan met een andere inschrijving!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Voor welk niveau? Dames, heren en mix teams van Laag t/m Divisie niveau!
Hoeveel competities? 1 totale competitie met teams van 3 personen
Aantal teams? Totaal maximaal 18 teams van 3 personen (in het veld)

Welke tijd? 19.00-22.00 uur
Hoeveel speel ik? Tijd gebaseerd; gemiddeld 1,5-2 uur in het veld
Kosten? €2,00 per deelnemer voor BCR-leden, €5,00 per deelnemer voor niet-leden. Inclusief voor iedereen speelplezier! En de winnaars? Borrelende prijzen!

Na inschrijving ontvang je via WhatsApp zo snel mogelijk meer informatie. Vol=vol op basis van volgorde van inschrijving. Betaling volgt via een betaalverzoek. Bij slecht weer volgen we het beleid zoals dat ook voor trainingen geldt. Heb je vragen? Stuur Frank Spee een bericht of mail

PS: lijkt dit je erg leuk, maar is het niet jouw niveau of komt het moment je niet uit? Neem contact op als je zelf een toernooi wilt organiseren of er bij wilt helpen. Via de website en sociale media blijf je op de hoogte van de kalender.