Van Rotterdam naar Rio? (Oprichting Beach Business Club)

Je komt op deze pagina omdat je interesse voor het beachvolleybal in Rotterdam gewekt is. Terecht. De sport is booming en ook in Rotterdam worden prachtige dingen gerealiseerd. Beach Club Rotterdam krijgt in 2014 een unieke accommodatie, in 2015 is Rotterdam speelstad van het WK en onze droom is de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, 2016. De energie en ambitie is aanstekelijk. Ook bedrijven en ondernemers kunnen aanhaken. Over deze mogelijkheden op deze pagina meer informatie.

In onze beleving gaan Beachvolleybal en ondernemerschap prima samen. Ondernemen staat voor topprestaties leveren, innoveren, voor jezelf de lat hoog leggen, uitdagingen zoeken en meedoen. Goed ondernemerschap staat ook voor plezier, fairplay en respect. Al deze facetten zijn ook terug te vinden in het Beachvolleybal! Om onze ambities waar te maken zijn we samen met Coney een Beach Business Club gestart.

Als nieuwe Beach Business Club zijn we laagdrempelig, steunen we het beachvolleybal in Rotterdam en afficheren ons graag met deze zomerse, spectaculaire en sexy strandsport die voor iedereen leuk is om een keer te doen, gaaf is om naar te kijken en zich de komende jaren enorm gaat ontwikkelen.

Laagdrempelig

We willen een platform zijn voor 30-40 ondernemers. De bijdrage die u levert is €500 per jaar. Dit is €350 als u er voor 1 april bij bent en voor 3 jaar committeert. Hiervoor krijgt u drie business events per jaar in een sportieve, gezellige sfeer. De fun-factor staat centraal in de unieke beachvolleybalambiance.

Events

Het eventprogramma bevat jaarlijks één evenement in Rotterdam, één tijdens een groot toernooi en één indoorevent. Voor één van de drie events wordt een eigen bijdrage gevraagd. 2014 is het jaar van de nieuwe beachvolleybalaccommodatie in Rotterdam, 2015 van het WK in Nederland met Rotterdam als speelstad en 2016 van de Olympische Spelen in Rio.
Elke onderneming krijgt uiteraard een vermelding als ‘founder’ van de eerste Beach Business Club op de accommodatie en online. De opbrengst van de Beach Business Club wordt gebruikt om de accommodatie te financieren en onderhouden en daarmee continuïteit te creëren voor Beach Club Rotterdam. Ongeveer een kwart van de bijdrage komt ten goede aan de organisatie van de events.

Inschrijven

Enthousiast en bijdragen aan de ontwikkeling van de sport in Rotterdam? Je kunt hier bevestigen lid te willen worden van Beach Business Club Rotterdam. Join us!

En verder…

  • Kenden we op vrijdag 31 januari 2014 een inspirerende kick-off van de Beach Business Club. Te gast was onder meer Richard Schuil, en middels interviews en presentaties is de status en ambitie van het Beachvolleybal in Rotterdam weergegeven. Foto’s en een filmpje volgen zo snel mogelijk.
  • Uiteraard kent de Beach Business Club ook een reglement en een bestuur. Dit reglement voegen we binnenkort toe, het bestuur gaat minstens bestaan uit Pieter de Kok namens Coney, William Klaver namens Beach Club Rotterdam en nog twee of drie enthousiastelingen.
  • Kunt u uiteraard altijd méér doen. Van het financieren van een vlag om de accommodatie in stand te houden tot het verworden van naamgever of u eigen bedrijfsevenement. Hier vindt u alle informatie.
  • Leest u ook dit inspirerende verhaal van Pieter de Kok, partner van Coney en partner van het beachvolleybal in Rotterdam.
  • Krijgt u een beeld van Beachvolleybal in Rotterdam via ons eigen filmpje en een prezi-presentatie over 2013 en de nieuwe accommodatie.
  • Staan we u natuurlijk graag te woord. Neemt u bij vragen of suggesties contact op via de knop linksboven of telefonisch met William Klaver op 06-31493584.