Nieuwe accommodatie en kick-off Beach Business Club

Gisteren hebben we met de Gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport bekend gemaakt dat de gewenste beachaccommodatie gerealiseerd gaat worden. Hier lees je het persbericht De enthousiaste reacties, telefoontjes, retweets, shares, en likes stromen binnen, worden zeer gewaardeerd en helpen enorm om weer iets los te maken! Alles zodat we er op deze zes velden samen een prachtige zomer Beachvolleybal in Rotterdam van gaan maken. In dit bericht nog enige toelichting.

Het is een intensief, uitdagend, leerzaam en mooi proces geweest, dat bijna een jaar terug begon. Om het nu voor elkaar te krijgen en verder te kunnen met de voorbereidingen op het tweede jaar Beachvolleybal in Rotterdam is prachtig. Graag vermelden we dat de geweldige steun en betrokkenheid van beachvolleyballers, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport en Coney cruciaal is geweest. Afgelopen jaar hebben we samen bewezen dat de potentie van beachvolleybal gigantisch is. Met jou, voor jou, door jou.

Met deze thuisbasis aan de Kosboulevard kunnen we ons komend jaar verder ontwikkelen tot een stabiele, spraakmakende vereniging. Met tal van beachvolleybalmogelijkheden voor iedereen, ruimte voor evenementen en de kans een hechte vereniging te worden. Vanaf nu voor altijd: Beachvolleybal in Rotterdam!

Hoe verder? Eerst gaan we hier even van genieten. Dan is vrijdagavond de kick-off van de Beach Business Club. Daarna concretiseren we de plannen voor de zomer en communiceren we zo snel mogelijk de eerste informatie hierover. Denk dan aan praktische informatie over de accommodatie, hoe lid te worden, hoe je kunt helpen, het trainingsprogramma, verdere invulling van de zes velden, contributie etcetera.

Geniet je met ons mee? Dit kan uiteraard vrijdagavond tijdens de kick-off van de Beach Business Club. Je bent van harte welkom! Help ook het goede nieuws verspreiden en zorg dat je op de hoogte blijft. Indien je afgelopen jaar geen speler bent geweest, kun je je hier voor updates per mail aanmelden.