Inschrijving beachvolleybalseizoen 2014 van start!

Beste beachvolleyballer,

Ruim een maand geleden maakten we bekend dat ook in 2014 gebeachvolleybald gaat worden in Rotterdam. Met dit berichtinformeerden we jullie hier verder over. In diezelfde week ging ook de Beach Business Club van start, zie ook deze foto’s. Inmiddels weten we meer over hoe het seizoen eruit gaan zien. Daarover informeren we je met dit nieuwsbericht!

Mogelijkheden accommodatie

De planning van de gemeente Rotterdam is dat 1 mei onze accommodatie wordt opgeleverd. In plaats van een aantal uur per dag 3 velden, beschikken we dan 7 dagen in de week, 24 uur per dag over 6 velden. Dat biedt onwijs veel mogelijkheden. Voor trainen, vrij spelen, toernooien en evenementen.

Het hoofdseizoen start op maandag 5 mei met een startweek vol activiteiten. Op maandag 12 mei begint het trainingsseizoen van 16 weken, deze eindigt op zondag 31 augustus. De accommodatie zal in elk geval tot 1 oktober toegankelijk zijn.

Er zijn trainingsgroepen van maximaal 24 deelnemers voor de niveaus laag, midden, hoog en divisie. Extra opties zijn om twee keer te trainen of te trainen in een groep van 8 op twee velden. De jeugd organiseren we dit jaar anders dan vorig jaar, we streven naar meer begeleiding en we willen meer differentiëren op niveau. Het trainingsprogramma zie je hier:

’s Middags trainen de topteams en het Regionaal Talent Centrum (RTC Rotterdam). In de regel wordt er getraind op drie velden. Dit betekent dat er drie tot zes velden zijn die gereserveerd kunnen worden om vrij op te spelen. Hiervoor komt een online reserveringssysteem, zodat voor iedereen zichtbaar is of het mogelijk is om een veld te reserveren.

Lidmaatschap en inschrijven

Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt voor 16 trainingen en de mogelijkheid om vrij te spelen op de accommodatie €140 (voor jeugd €115). Voor een lidmaatschap zonder trainen bedraagt de contributie €115. Reden voor dit beperkte verschil is de aanname dat iemand die niet traint vaker op eigen gelegenheid gaat spelen. We willen iedereen zo betrokken mogelijk maken bij de vereniging en willen dit middels de trainingen stimuleren. Een compleet overzicht van de inhoud en bedragen van het lidmaatschap vind je hier.

Bij het lidmaatschap zit ook een BCR bikinitop of shirt, waarmee je kunt uitdragen dat je bij de vereniging hoort. De kleding is in de clubkleuren rood, zwart en wit. Foto’s hiervan volgen zo snel mogelijk.

Voor de trainingsgroepen geldt: vol = vol. Er is nu iets meer plek dan vorig jaar, maar toch hebben we geleerd: vroeg inschrijven loont. De eerste 50 leden krijgen daarnaast gratis hun naam op de bikinitop/shirt.

Wil je niet gaan beachvolleyballen maar  wil je toch bij de vereniging horen? Dan is er  de mogelijkheid om “Vriend van BCR” te worden. Voor €25 ben je lid, kun je de kleding verkrijgen en ben je welkom bij activiteiten.

Inschrijven

Klik hier zodat jij deze zomer volleybalt bij Beach Club Rotterdam!

Belangrijke data

xx april: ALV Beach Club Rotterdam
5 mei: startweek (programma volgt)
12 mei: start trainingsgroepen
xx mei: officiële opening accommodatie
xx mei: 1e event Beach Business Club Rotterdam
04 t/m 06 juli: Beach Life Circuit en NK Jeugd in Nesselande
16 en 17 juli: Grand Slam poulefase op Stationsplein, Rotterdam

Meer informatie

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail (ons e-mailadres staat onderaan deze pagina).

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Je kunt hier aangeven dat je dit wilt.

Het streven is om een vernieuwde versie van de website te maken, waarop eenvoudiger de basisinformatie gevonden kan worden.

Like en volg Beach Club Rotterdam ook op Facebook en Twitter!