Inschrijvingen 2015 geopend!

Hoewel het nog ver weg lijkt, het beachvolleybalseizoen 2015 is dichterbij dan je denkt. Over iets minder dan 2 maanden gaan we weer van start op Nessebeach. Hierbij informeren we je over het lidmaatschap, de inschrijvingen voor de trainingen en de contributie.

Accommodatie

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden, zal Nessebeach in april haar hekken weer openen. Het hoofdseizoen start op dinsdag 5 mei met een startweek vol activiteiten. We verwachten dan op Nessebeach ook een Beach House, Coney Lounge en geluid te hebben. Op maandag 11 mei begint het trainingsseizoen van 14 weken, deze eindigt in de week van maandag 17 augustus. De accommodatie zal tot 1 oktober toegankelijk zijn. Er zijn trainingsgroepen van maximaal 24 deelnemers voor de niveaus laag, midden, hoog en divisie. Extra opties zijn om twee keer te trainen of te trainen in een groep van 8 op twee velden. Voor de jeugd streven we naar maximaal 8 deelnemers per veld met 1 trainer.

Lidmaatschap en inschrijven

Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt voor 14 trainingen en de mogelijkheid om vrij te spelen op de accommodatie €125 (voor jeugd €100). Voor een lidmaatschap zonder trainen bedraagt de contributie €75. Voor nieuwe leden geldt bovendien dat zij eenmalig 15 euro extra betalen voor de (tank)top van BCR. In tegenstelling tot voorgaande jaren delen wij de trainingsgroepen niet zelf in. Je kiest bij de inschrijving dus zelf de trainingsgroep waar je ook daadwerkelijk in gaat trainen. Voor de trainingsgroepen geldt: vol = vol. Huidige leden hebben tot 20 maart voorrang op nieuwe leden. We zullen de inschrijvingen in de gaten houden en wanneer wij denken dat je, je ingeschreven hebt in een groep die niet goed bij je past contact met je opnemen. Dit kan uiteraard ook gedurende het seizoen gebeuren. Ben je nieuw en weet je niet goed wel niveau bij jou past? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je met de juiste inschrijving. Hier vind je het actuele trainingsschema.

Wil je niet gaan beachvolleyballen maar wil je toch bij de vereniging horen? Dan is er de mogelijkheid om “Vriend van BCR” te worden. Voor €25 ben je lid, kun je de kleding verkrijgen en ben je welkom bij activiteiten (met uizondering van deelname aan de interne competitie).

Inschrijven

Inschrijven doe je op: www.ikwilbeachen.nl!

Sommige leden vragen zich af waarom ze ieder jaar alle gegevens opnieuw in moeten vullen. We kiezen daar op dit moment voor omdat het voor ons de minste tijd en energie kost wanneer jullie zelf de gegevens invoeren. Zodra er een vrijwilliger is die de ledenadministratie wil gaan doen kunnen we bekijken of er een andere manier is. We hopen jullie allemaal weer op Nessebeach te zien deze zomer!