Join BCR in 2016, inschrijvingen geopend!

Heb jij ook zo genoten van het WK? Alles wat beachvolleybal zo mooi maakt: sport, muziek, sfeer en sensatie! En dan ook nog dagelijks op tv, in onze eigen stad en met Reinder en Chris in de finale.

Ook hebben we kunnen genieten van de ontwikkeling van onze club. Meer trainingen, de Coney Lounge, een divisieweekend, steeds meer onderling contact, de WK Afterparty met 20 bedrijventeams, muziek en een opslagruimte/kantine/container op Nessebeach.

2016 wordt nóg mooier. In Rotterdam maken we deze zomer ons eigen topevenement: het NK Mix. We mogen onze toppers supporten tijdens de Olympische Spelen in Rio en we gaan uitkijken naar het EK Beachvolleybal 2018.

Maar het draait natuurlijk om wat jullie het liefst doen: zelf spelen.  Je kunt kiezen uit verschillende soorten trainingen. Wat dat betreft wordt 2016 meer, beter, anders. Grootste vernieuwing is dat je kunt kiezen uit twee soorten trainingen: (1) This is Beachvolleybal en (2) Beachvolleybal Work-Out. Nessebeach opent vanaf 2 april haar deuren, in de eerste week van mei starten we met kennismakingstrainingen in spelvorm en in de tweede week van mei beginnen we aan de eerste van 14 trainingen.    

De training: This is Beachvolleyball leert je het spelletje 2×2, omgaan met de (wind) omstandigheden en tactische mogelijkheden.

De training: Beachvolleyball Work-Out maakt je een fittere, betere (beach)volleyballer. Hoger springen! Harder slaan! Sneller in defense! De training combineert Work-Out met beachvolleybalacties.

Natuurlijk is beachvolleybal er nog steeds voor iedereenMet de mini-trainingen voor de allerjongsten, BCR Talent Teams voor de talentvolle jeugd, van trainingen voor de nationale top via de verschillende niveaus tot onze groep voor beginnende beachvolleyballers.

Ook Nessebeach wordt nog steeds verder ontwikkeld. Je koopt je hapjes en drankjes bij de Hornbach Beach Cave terwijl je swingt op de muziek uit de geluidsinstallatie, die ook te horen is over alle zes de velden. Hierdoor worden de evenementen: Friday Night Beach, Beach Business kampioenschappen en een interne competitie nog gezelliger!
Ook voor de jeugd wordt het leuker, met een speciale jeugdcommissie, jeugdtrainers, Rabobank jeugdtoernooien en trainingen op dinsdag (<15 jaar) én donderdag (15-18 jaar).
De voorlopige activiteitenagenda vind je op de website.

De inschrijving voor 2016 is nú geopendDe lidmaatschapsstructuur is overzichtelijker gemaakt (kosten hetzelfde!). Je betaalt nu standaard € 50 contributie en daar bovenop kies je voor vrij spelen of de trainingsgroep(en) die je wilt inclusief bijbehorende contributie. Inschrijven doe je op onze website!

Kom jij beachvolleybal beleven? Join BCR this summer!

Tot ziens op Nessebeach,

Ilse, Lisanne, Martijn, Rebekka, Richard, William