Trainingen voor 18+ hoe gaan we het aanpakken?

Vanaf maandag 11 mei gaan we van start met het aanbieden van trainingen voor volwassenen. Omdat we te maken hebben met een recordaantal jeugdleden dat al veel velden bezet, onze voorbereidingstijd kort is èn trainen in “Corona-tijd” meer vraagt van onze organisatie dan normaal, gaan we dat als volgt aanpakken:

Tot en met 31 mei
1. De jeugdtrainingen gaan door zoals we eerder hebben afgesproken. Wil je nog deelnemen informeer bij ons naar de mogelijkheden.

2. Voor de mensen (18+) die al voor deze week zich ingeschreven voor het nieuwe basislidmaatschap: Voor jullie wordt dit weekend via WhatsApp een trainingsgroep aangeboden voor de komende drie weken, startend in de week van 11 mei. We proberen in te spelen op de wensen maar door o.a. jeugdtrainingen en beschikbaarheid van trainers kan dit afwijken.

Als er in groepen dan nog plek over is benaderen we (per e-mail of WhatsApp) de mensen die zich inzetten voor de vereniging of zich de laatste dagen hebben ingeschreven.

3. Tegelijkertijd maken we afspraken voor de gehele zomer met de mensen die aangegeven hebben de hele zomer een veld te willen gebruiken. Wil je ook de gehele zomer een veld gebruiken laat ons dit dan vooral weten!

4. Tot slot bekijken we of er ruimte is voor ad hoc initiatieven (denk bijvoorbeeld aan een trainer die aanbied om extra training te geven in de periode tussen 11 en 31 mei). Ook wordt het misschien mogelijk om een veld te reserveren op de momenten dat er ruimte en “toezicht” is. Meer informatie hierover volgt in de week van 11 mei.

Vanaf 1 juni
Eind volgende week publiceren we de opzet voor de trainingen vanaf 1 juni 2020 t/m 31 augustus 2020 en het nazomerprogramma. Bij het inschrijven geldt uiteraard dat mensen die al lid zijn of het onlangs geworden zijn voorrang hebben. Inschrijven doe je op deze pagina.

We beseffen dat iedereen het liefst maandag weer in het zand wil staan, door het op bovenstaande manier aan te pakken kan een groot deel van jullie aan de slag maar geeft het ons wel de tijd om een verantwoord en “coronaproof” trainingsprogramma neer te zetten.