Update 18+

Afgelopen vrijdag informeerden we je hier over onze aanpak om volwassenen zo snel en veel mogelijk weer te kunnen laten beachvolleyballen. In dit bericht een update.

Trainingen

Vier 18+ trainingsgroepen gaan komende drie weken op dinsdagen of woensdagen al trainen: dames, heren, dames top en midden. Binnen de groepen wordt verder gedifferentieerd. Deze zijn volledig gevuld met mensen die zich al tijdig voor het basislidmaatschap hadden aangemeld en/of zich inzetten als trainer of vrijwilliger voor de club.

Komende week verwachten we te communiceren over het trainingsschema vanaf 1 juni t/m 31 augustus. Omdat we de veldbezetting opnieuw kunnen indelen en tijd hebben om alles van trainers tot indelingen te regelen zullen er dan meer trainingsgroepen starten. Het indelen van trainingsgroepen zullen we doen op basis van volgorde van inschrijving. Lid worden en je voorkeuren aangeven kan alvast op deze pagina.

Vaste veldhuur

Alle groepen die al eerder hebben aangegeven graag weer de hele zomer wekelijks van een veld gebruik te maken hebben we op donderdagavond kunnen indelen. Er is nog gelegenheid op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Wil je de rest van de zomer wekelijks met een groep beachvolleyballen en komende twee weken al beginnen op dit tijdstip? Stuur een berichtje naar of William! Meer informatie over vaste veldhuur lees je op deze pagina.

Vanaf 1 juni kan het zijn dat je groep op een andere avond en/of tijd een veld moet gebruiken, uiteraard in goed overleg.

Incidentele veldhuur of reserveren van een veld

Dit is voorlopig nog niet mogelijk. Waar je voorheen een sleutel kon afhalen en een veld kon gebruiken, is op dit moment Project7 nog dicht en moet er in verband met de Corona-maatregelen altijd iemand aanwezig zijn die de locatie beheert en toeziet op de afspraken. Na het realiseren van alle mogelijkheden hierboven gaan we kijken wat we op dit punt mogelijk kunnen maken.