Trainingen vanaf 1 juni

Via dit bericht willen we jou informeren over de trainingen vanaf 1 juni 2020.

Welke trainingen zijn er en wanneer?

De huidige trainingen lopen door t/m 31 mei. Vanaf 1 juni start een nieuw blok en dit loopt door t/m 30 augustus 2020. Dit zijn in totaal 13 trainingen (als je 1x per week traint). De indeling van de trainingsgroepen over de verschillende dagen en meer informatie over de trainingen zelf vind je op de pagina “Trainingen“.

Wat kost het?

Senioren betalen voor deze trainingen € 97,50, jeugd € 65 en mini’s € 50. Als je deelneemt aan de trainingen is losse veldhuur gratis, hierover verderop meer.

Hoe kan ik me inschrijven?

  • Als je nu al deelneemt aan de trainingen of in 2020 het lidmaatschapsformulier hebt ingevuld dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven. Je ontvangt uiterlijk zaterdag 23 mei een WhatsApp-bericht met daarin een voorstel voor een trainingsgroep op basis van de voorkeuren die je hebt opgegeven. We vragen je om hier uiterlijk zondag 24 mei op te reageren zodat je zeker bent van een plekje in een trainingsgroep.
  • Als je nog geen lid bent dan dien je lid te worden. In het inschrijfformulier kun je gelijk aangeven aan welke training je deel wil nemen. LET OP! We zullen met het definitief maken van de trainingsgroepen eerst de huidige leden indelen en vervolgens de nieuwe leden op volgorde van aanmelding. Snel inschrijven vergroot dus je kans op deelname in de groep van je voorkeur!

Losse veldhuur

Zijn er velden vrij én is er een coördinator vanuit de vereniging aanwezig dan is het mogelijk om de velden te huren. Voor leden is dit gratis, anderen betalen een bijdrage, Alle informatie vind je op de pagina “losse veldhuur“.

Tot slot

Uiteraard gelden nog steeds onze afspraken rondom afstand en hygiëne zoals vastgelegd op deze pagina. Houd er voorlopig ook nog rekening mee dat er niet geparkeerd kan worden bij de locatie en dat de openbare toiletten nog niet geopend zijn. Ook zal de beachcave voorlopig nog gesloten zijn.

Eventuele vragen kun je stellen via .