Seizoensstart komt dichterbij

Kijk je al uit naar de zomer? Nieuwsgierig waar we mee bezig zijn? Een kleine update!

Nú beachvolleyballen of beachtennissen
Op dit moment staan de beachvolleybalvelden al, en is er de afgelopen zes weken druk gebruik van gemaakt (volg ons op Facebook of Instagram!). Op dit moment is dat toegestaan voor jeugd t/m 17 jaar. Beachtennissen is 1×1 ook toegestaan voor volwassenen! Wil je hier gebruik van maken? Stuur een mail naar of een berichtje naar William.

Wekelijks is ook de judo-jeugd van JCR Judo actief op locatie!

Start van de trainingen
We hebben het voornemen om eerder dan normaal de beachvolleybaltrainingen te starten. Je blijft hiervan op de hoogte via de site, sociale media of onze nieuwsbrief. Dat kan door je te abonneren op onze WhatsApp-groep of door een e-mail met je gegevens te sturen.

Vaste veldhuur
Maakte je afgelopen zomer met een groep op een vast moment in de week gebruik van een veld? Dan krijg je binnenkort de vraag of je dat deze zomer weer wilt. Deed je dit nog niet, maar heb je hier interesse in, kijk dan op deze pagina.

Plannen maken
Wil je iets anders weten? Samenwerken met ons? Laat gerust van je horen, vinden we leuk!