Meld je aan voor de trainingen deze zomer!

Via dit bericht informeren we je over de beachvolleybaltrainingen vanaf 3 mei 2021! Want er is weer beachvolleybal voor iedereen!

Welke trainingen zijn er en wanneer?

Vanaf 3 mei start het volledige zomerschema. Dit tweede blok loopt door t/m 22 augustus 2021. Dit zijn in totaal 16 trainingen (als je 1x per week traint).

De indeling van de trainingsgroepen over de verschillende dagen en meer informatie over de trainingen zelf vind je op de pagina “Trainingen“.

Hoe kan ik me inschrijven?

Zowel huidige leden als nieuwe leden doen dit via het inschrijfformulier. Als je al lid bent kun je daarin een paar stappen overslaan en aangeven aan welke trainingsgroep je wilt deelnemen.

LET OP 1! We zullen met het definitief maken van de trainingsgroepen eerst de huidige leden indelen (mits ingeschreven voor 27 april) en vervolgens de nieuwe leden op volgorde van aanmelding.

LET OP 2! De start van het trainingsblok is al snel. Je helpt ons (qua organisatie) en jezelf (aan een goede plek) door je snel in te schrijven. Inschrijven kan ook nog als de trainingen al gestart zijn, maar het kan zijn dat groepen dan al vol zitten.

Wat is de contributie?

Senioren betalen voor deze trainingen €105, jeugd €80 en mini’s €50. Als je deelneemt aan de trainingen kun je velden reserveren wanneer deze beschikbaar zijn. Hier meer informatie over het lidmaatschap en contributies.

Corona en 27+

Op dit moment gelden er nog beperkingen voor 27+’ers. Je mag maximaal vier op een veld en nog niet blokkeren. Wij verwachten dat binnen de eerste maand dit versoepeld wordt, en je kunt je dus gewoon inschrijven. Als blijkt dat er zoveel 27+’ers in een groep zitten dat dit niet te organiseren is op de beschikbare velden, dan zoeken we voor de enkele keer dat dit nodig is naar een alternatief of compensatie.

Tot slot

Uiteraard gelden nog steeds onze afspraken rondom afstand en hygiëne zoals vastgelegd op deze pagina.

Eventuele vragen kun je stellen via . Join us!