Trainingen blok 3! (vanaf 25 augustus)

Het huidige trainingsblok loopt voor alle beachvolleybalgroepen t/m vrijdag 20 augustus. Voor het vierde jaar op rij organiseren we nog een derde blok: de nazomer!

Dit Blok 3 duurt zes weken, van 25 augustus t/m 29 september. Voor alle niveaus is de training op woensdagavond. We zorgen ervoor dat iedereen zoveel mogelijk kan sparren met leden van een vergelijkbaar niveau.

Tot 50 aanmeldingen trainen alle groepen van 19.30-21.00 uur. Bij meer dan 50 aanmeldingen wordt de sessie gesplitst en zijn er trainingen van 19.00-20.30 uur en 20.30-22.00 uur. Ook jeugd kan zich dit jaar aanmelden, wij bekijken de mogelijkheden voor een blok 3 voor jeugd!

Extra contributie voor deze zes weken bedraagt €35. Hoe meld je je aan?

  • Ben je nog geen lid, dan meld je je aan voor het basislidmaatschap (€10) en het trainingsblok via het inschrijfformulier. Met je trainingslidmaatschap kun je uiteraard ook vrij spelen op andere momenten.
  • Ben je al wel lid? Meld je aan middels een berichtje naar William of een mail naar
  • Meld je uiterlijk zondag 22 augustus aan en je bent verzekerd van een plek. Daarna delen we in en ben je afhankelijk van of er ruimte is.
Vrij spelen

Uiteraard zijn de velden nog zeven dagen per week beschikbaar. Ze blijven staan tot er een ijsbaan ligt of geen animo meer is. Je kunt velden reserveren via het reserveringssysteem. Ook is er een appgroep “VrijSpelenPLUS” waarmee je op de hoogte blijft van momenten dat vrij spelen georganiseerd wordt. Je hoeft geen medespelers of toegang tot de locatie te regelen. Via deze link voeg je jezelf toe aan deze appgroep, of stuur Frank Spee een bericht. Tijdens blok 3 zal zo elke maandagavond vanaf 1930 uur Vrij Spelen gefaciliteerd worden.

 

Heb je vragen? Stuur ook een mail of bericht. Join us!