Velden blijven open en winterplannen BCR!

Nu drie weken geleden zijn de laatste trainingen van 2021 gegeven! Voor het eerst ging ook de jeugd door in blok 3! Gisteren sloten we met trainers, vrijwilligers en bestuursleden borrelend en padellend de zomer af. Met in het bijzonder deze 26 mensen bouwden we dit jaar aan BCR! De velden staan er nog steeds en worden nog gebruikt. In dit bericht daarover meer informatie en de plannen voor deze winter!

Velden gebruiken

Binnenkort maken we de locatie “winterklaar”. Vorige winter bouwden we vanaf december weer velden op, omdat er behoefte was aan buitensporten. We laten nu de eerste twee velden staan zolang er nog behoefte aan blijft. Deze twee velden staan op de planning om voor volgend seizoen te voorzien van nieuwe palen. Misschien dat deze winter ook het looppad rondom de velden wordt vervangen, dan gaat de locatie een maand helemaal dicht. Wil je graag een veld gebruiken? Stuur een berichtje aan William of Frank, of mail .

Winterplannen

De afgelopen twee zomers waren qua organisatie enorm hectisch en continu aanpassen. Nu hopen we ons normaal voor te kunnen bereiden en ruim van tevoren de inschrijvingen voor 2022 te openen. Vijf dingen krijgen extra aandacht:

  1. Verkennen mogelijkheden verenigingsgebouw. Afgelopen jaar is er een ambitieplan geschreven, dat nu met betrokken partijen zoals de Gemeente Rotterdam, Sportbedrijf Rotterdam, atletiekvereniging Trackstars Nesselande en Rotterdam Sportsupport besproken wordt. Ook hebben we hier in 2020 en 2021 al geld voor gereserveerd. Wij willen uitzicht krijgen op een eigen thuis met kantine, ruime opslag, sanitair en kleedruimten. We zien een gebouw voor ons dat door allerlei sportaanbieders (verenigingen, fitnessgroepen, bootcampclubs, dansscholen, etcetera) gebruikt kan worden. Een bijzonder traject, het begin is er!
  2. Blok 0! Trainingen gingen in principe vanaf 1 mei van start. Voor de jeugd en jongvolwassenen afgelopen jaar al eerder, dat willen we (net als nazomerblok 3) voor iedereen mogelijk maken
  3. Toernooikalender. Afgelopen twee jaar hebben we veel toernooien georganiseerd. Dit seizoen ook drie keer beachtennis. Dit lukte ook door leden die ondersteunden bij de organisatie op de dag zelf. Voor komende zomer willen we bij het begin van het seizoen de toernooienkalender duidelijk hebben
  4. Team Locatie. Het onderhouden van de locatie komt nu voornamelijk op het bestuur aan. Voor de ontwikkeling van de locatie en de club is het goed dat hier een groep leden het voortouw in gaat nemen. Wil je hier meer over weten? Zoek contact met één van de bestuursleden (Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard, Sjani, William)!
  5. Uitbreiden organisatie. Zoals in dit bericht duidelijk wordt doen we steeds meer en met steeds meer mensen. Samen zorgen we voor een betere organisatie, betere communicatie, mooiere locatie en meer evenementen. Richting volgende zomer gaan we hiervoor meer leden benaderen. Als je ideeën hebt of iets wilt bijdragen horen we het graag!

Op de hoogte blijven

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Dat kan door je te abonneren op onze WhatsApp-groep of door een e-mail met je gegevens te sturen. Als lid van BCR ontvang je vanzelfsprekend sowieso alle informatie.