Meld je aan voor trainingen 2022!

Het beachseizoen komt er weer aan! In dit bericht vind je alle informatie over de mogelijkheden in 2022 en het aanmelden voor trainingen. We beginnen al vanaf woensdag 30 maart met een voorzomerblok!

Hoe kan ik dit jaar beachvolleyballen?

Er zijn weer vier opties:

(1) aanmelden voor trainingen. Dat kan direct via dit inschrijfformulier, of lees verderop nog meer informatie over de trainingen dit seizoen.

(2) lidmaatschap Vrij Spelen, voor als je regelmatig vrij wilt spelen. Je bent lid van BCR, kan onbeperkt velden reserveren wanneer ze beschikbaar zijn voor totaal €50 (en jeugd €27,50)

(3) vaste veldhuur, voor als je met een vaste groep wekelijks op hetzelfde moment een veld wilt gebruiken. Deed je dit al dan krijg je van ons weer een bericht om dit te verlengen. Interesse? Klik op de link voor meer info.

(4) losse veldhuur

Hoe werkt het trainen dit seizoen? 

Er zijn dit jaar drie trainingsblokken: een voorzomerblok (6 woensdagen) vanaf 30 maart, het zomerblok (15 weken) vanaf 9 mei en het nazomerblok (8 weken) vanaf 22 augustus. Je kan een halfjaar beachvolleyballen!

De indeling van de trainingsgroepen over de verschillende dagen en meer informatie over de trainingen zelf vind je op de pagina “Trainingen“. Alle informatie over lidmaatschap en contributies vind je op de pagina “Lid Worden

Hoe en wanneer meld ik me aan? 

De inschrijvingen zijn per direct geopend. Inschrijven voor trainingen doe je op de pagina “Inschrijven“.

LET OP: Huidige leden die zich uiterlijk zondag 20 maart aanmelden krijgen voorrang. Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 16 deelnemers, vol is vol. Als je je nu voor één van de blokken aanmeld, kun je je uiteraard op een later moment ook nog voor andere blokken melden.

Zijn er dingen veranderd?

Het trainingsschema is op een aantal plekken gewijzigd omdat we daarmee denken beter in te spelen op de behoefte aan trainingen (beachvolleybal voor iedereen!) of het voor onszelf en trainers beter organiseerbaar maken. Naast het nieuwe voorzomerblok zijn dit de veranderingen:

  • Introductie van Mix Hoog
  • Jeugd 13-15 én Jeugd 15-17 op dezelfde dag (dinsdag). Het zijn verschillende trainingsgroepen, maar daardoor kunnen we de trainers beter organiseren en blijft de groep in de zomervakantie groot genoeg
  • Vaker twee opeenvolgende niveaus op dezelfde avond. Zodat het eenvoudiger wordt te schuiven tussen groepen als een ander niveau beter past of groepen vol zitten.

Vragen?

Eventuele vragen kun je stellen via . Join us!