Inschrijven blok 3! (vanaf 22 augustus)

Het huidige trainingsblok loopt voor alle beachvolleybalgroepen t/m vrijdag 19 augustus. Voor het vijfde jaar op rij organiseren we nog een derde blok: de nazomer!

Dit Blok 3 duurt dit keer maar liefst acht weken, van 22 augustus t/m 12 oktober. Je kunt je inschrijven voor maandag- en woensdagavond. Op basis van de inschrijvingen en het aantal beschikbare trainers komen we tot een indeling. Het aantal beschikbare plekken hangt af van het aantal beschikbare trainers. Intentie is dat iedereen zoveel mogelijk kan sparren met leden van een vergelijkbaar niveau.

Alle groepen trainen van 19.30-21.00 uur. Tenzij het aantal inschrijvingen of de beschikbare trainers aanleiding geven om de tijden aan te passen naar 19.00-20.30 uur en 20.30-22.00 uur. Ook jeugd kan zich dit jaar weer aanmelden, bij voldoende animo zullen zij trainen van 17.30-19.00 uur.

Extra contributie voor deze acht weken bedraagt €47,50 en voor jeugd €35. Hoe meld je je aan?

  • Ben je nog geen lid, dan meld je je aan voor het basislidmaatschap (€10) en het trainingsblok via het inschrijfformulier. Met je trainingslidmaatschap kun je uiteraard ook vrij spelen op andere momenten.
  • Ben je al wel lid, ook dan meld je je aan via het inschrijfformulier. Zodat wij de voorkeuren voor maandag/woensdag goed op een rij hebben.

In het weekend van zaterdag 20 augustus volgt communicatie richting iedereen die zich heeft ingeschreven voor dit blok.

Vrij spelen

Uiteraard zijn de velden nog zeven dagen per week beschikbaar. Ze blijven staan tot er een ijsbaan ligt of geen animo meer is. Je kunt velden reserveren via het reserveringssysteem. Ook is er een appgroep “BCR Vrij Spelen” waarmee je anderen vindt die graag een potje willen spelen.  Via deze link voeg je jezelf toe aan deze appgroep.

Heb je vragen? Stuur ook een mail of bericht. Join us!