Algemene informatie en start nieuwe seizoen!

De afgelopen maanden is het bestuur een aantal keer bij elkaar gekomen om na te denken over de start van het nieuwe seizoen, over het tienjarig bestaan van onze vereniging (feest!) en het fundament voor de komende vijf jaar.
Wij zijn erg enthousiast en hebben er ook dit seizoen weer enorm veel zin in! Wij hopen jullie ook?

Seizoen afsluiting 2022

Op dit moment zijn wij druk bezig met de administratieve afsluiting van seizoen 2022. De Vrij Spelen leden en de leden die later in blok 2 zijn begonnen hebben eind februari een factuur ontvangen. Daarnaast krijgen de leden die in blok 3 eten en drinken hebben gekocht bij de Cave nog een tikkie toegestuurd. Onze excuses voor deze vertraging.

Start blok 1 (en blok 2)

Net zoals vorig jaar gaan wij vanaf woensdagavond 29 maart trainingen aanbieden voor de enthousiastelingen die graag voor de zomer willen starten met trainen. Blok 1 duurt in totaal zes weken.

Vanaf de week van 8 mei gaat blok 2 van start tot 17 augustus. Voor blok 2 hebben we dit jaar gekozen voor een nieuwe aanpak voor het indelen van de velden, trainingsschema’s, groepen en trainers.

Het inschrijfformulier hebben wij hierop aangepast. Schrijf je direct hier in!

Lidmaatschap

Ben je nog lid van vorig jaar? Dan ontvang je naast de kosten voor trainingen ook een factuur voor de contributie voor het basislidmaatschap (€10 senioren, €7,50 jeugd). Wil je je uitschrijven? Doe dit voor uiterlijk 27 maart door een mail te sturen naar !

Fundament

Wij zijn volop bezig om aan een nieuw fundament voor BCR te bouwen, zodat we ook de komende tien jaar weer stappen kunnen zetten! We willen onze leden niet alleen verbinden door beachvolleybal, maar ook door het organiseren van gave andere sociale activiteiten voor (en door) onze leden.

Ook zetten we de komende jaren in op het organisatorisch en praktisch mogelijk maken van een grotere locatie. Nieuwsgierig? Meedoen? Spreek één van ons erover aan, vinden we leuk!

Verder dit seizoen

Zoals je hierboven leest zijn we druk bezig om (1) 2022 administratief af te ronden, (2) de seizoenstart te organiseren, (3) aan een nieuw fundament voor BCR te bouwen. Meer informatie over deze en nieuwe ontwikkelingen, activiteiten, toernooien, en nog veel meer binnenkort op deze website en via onze andere kanalen!

Wil jij in de toekomst op de hoogte gehouden worden van onze plannen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Dat kan door je te abonneren op onze WhatsApp-groep of door een e-mail met je gegevens te sturen.

Vragen?

Stel je vragen gerust via of stuur één van ons een berichtje!

Namens het bestuur,

Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard, Sjani en William