BCR op weg naar 2024!

We zijn er alweer! In dit bericht van het bestuur een vooruitblik op 2024, uitnodiging voor een gezellige Kick-off, en een terugblik op 2023.

Vooruitblik 2024 

Waar willen we eigenlijk naartoe? Dat hebben wij ons begin 2023 na 10 zomers BCR ook afgevraagd. De uitkomst van een aantal sessies als bestuur: met een goed onderhouden locatie, een financieel gezonde vereniging en een 9+ voor het plezier dat wij als leden beleven gaan we zorgen dat we in 2027 (15 jaar BCR!) het grootste beachvolleybaltoernooi ooit in Rotterdam organiseren!

Waar gaan we ons daarvoor dit jaar op richten?

  • Moderniseren: zoals de het op afstand kunnen openen van het hek (i.p.v. met een sleutel) en een beter inschrijf-, betaal- en administratieproces.
  • Met meer mensen de club organiseren!
  • In april een “lentecompetitie”, een strak, goed, leuk zomerblok van 15 weken, een verder groeiend Rotterdams Beach Circuit en nazomertrainingen

Een eerste agenda voor dit seizoen vind je al op de site!

Uitnodiging Kick-off 2024! BeachPubquiz + Presentatie BCR 2.0 + Borrel!

Voor wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij Beach Club Rotterdam
Wanneer? Woensdag 13 maart, 20.00-21.30 uur
Waar? ’t Groene Stekkie, Zevenkamp, Cole Porterstraat 402
Aanmelden? https://forms.gle/6vJmxaxivTVJKDym7

De zomer komt eraan! Ter plekke maken we teams voor de BeachPubquiz. We pitchen de plannen voor de toekomst van BCR en doen een drankje. Kom er met ons een gezellig avondje van maken en doe mee aan BCR 2024! #wijwillenbeachen

Terugblik 2023 

Voor een deel was 2023 misschien wel ons moeilijkste jaar. Na 10 seizoenen de club dragen, lukte dat ons eigenlijk al in 2022 niet meer. In de winter maakten we een nieuw fundament voor de komende 5 jaar BCR en zijn anders te werk gegaan. We pakten niet alles meer aan, maakten keuzes en deden in mei de oproep “Zet je schouder naast die van ons!” De tussenstand? Het maakte 2023 ook weer een mooi jaar! Bijvoorbeeld met deze vijf dingen:

  1. We zijn er nog! :-). Hoewel helaas ook sommige dingen niet meer konden, we vanaf mei weer beheerst werden door de waan van de dag, en we bijvoorbeeld zo’n 50 keer nee-gezegd hebben tegen aanvragen voor activiteiten, veldhuur en clinics. Niet leuk, wel nodig.
  2. Met scherpere prioriteiten en meer keuzes houden we het leuker voor onszelf. We zien met veel energie en enthousiasme 15 jaar BCR voor ons en willen hieraan bouwen!
  3. Veel plezier bij de leden, en uiteindelijk is er toch weer veel gebeachvolleybalt en beachtennist.
  4. Een geslaagde nieuwe indeling van de week, met trainingen op maandag en woensdag, en veldhuur op dinsdag en donderdag.
  5. Meer mensen die zich ingezet hebben. Er is veel enthousiasme om iets te doen!

Doe je in 2024 mee en zien we je bij de Kick-off?

Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard en William
Bestuur