Twee Beachtrainerworkshops!

Meer weten over beachvolleybal? Interesse in training geven? Met een plan, kennis en oefeningen aan het beachseizoen starten? Meld je direct met dit formulier aan voor 1 of 2 workshops! Je kan je voor beide workshops op woensdagen 27 maart en 17 april aanmelden, en ook voor één avond.

Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in meer informatie over het geven van een leuke beachvolleybaltraining. Beachtrainers, zaaltrainers, nog-niet trainers, geïnteresseerden in kennis over beachvolleybal. Beide workshops zijn bruikbaar van CMV- tot divisie-trainingen.

Door wie? Dit is een gezamenlijk initiatief van Volley2B en de Rotterdamse Supersamenwerking (Beach Club Rotterdam, Hou Stand, Fusion Rotterdam, RVC/Libanon ’50 en Volley Zuid). William Klaver verzorgd de workshops.

Waar en wanneer? 

Workshop 1: woensdag 27 maart, 19.30-22.00 uur bij Beach Club Rotterdam (Google Maps)

Workshop 2: woensdag 17 april, 19.30-22.00 uur op de beachvelden van Volley2B (Google Maps)

Wat neem ik in elk geval mee? Hoe je 8 weken trainingen kan geven die leuk, actief, leerzaam en elke week anders zijn. Je trainingsgroep heeft na 8 weken de basis van het spelletje meegekregen. Je kunt inspelen op verschillende weersomstandigheden, motivaties en aantallen deelnemers.

Bekijk het aanmeldformulier voor info over de onderwerpen van de workshops, licentiepunten, kleding en slecht-weer-scenario. Doe je mee?