Volgende week eerste avond beachvolleybal! (en meer nieuws)

Zin in de zomer! Jij ook? Volgende week kun je al met de voeten het zand in! Ook wij draaien warm: na de Kick-off zijn ook de locatie, Beach Cave en velden zomerklaar gemaakt! Afgelopen woensdag was de eerste trainersworkshop en volgende week de eerste speelavond waar jij bij kunt zijn! Onderaan ook meer over de zomermaanden! Lees verder!

Start lentecompetitie en Pre-Summer Beach Work Out

Aankomende woensdag 10 april is de eerste avond training + potjes spelen! Enthousiastelingen samenbrengen en het seizoen starten! Waaraan kun je meedoen?

  1. Van 19.00-20.00 uur Pre-Summer Beach Work Out onder leiding van trainer Douglas. Een halfuur fysieke training en een halfuur high intensity door het maken van volleybalacties
  2. Van 19.00-21.30 uur Lentecompetitie. Elke week potjes spelen! Ter plekke georganiseerd door Aron

Je kunt beide na elkaar combineren, of het één of ander doen. Iedereen is welkom. Lidmaatschap, aanmelden of betaling is dus niet nodig. Via een appgroep (alleen beheerders kunnen posten) inventariseren we wekelijks met een polletje de animo + doen we indien nodig last-minute mededelingen. We raden je aan jezelf met deze link toe te voegen aan deze groep: https://chat.whatsapp.com/JbJyv3me4lJClZqura8E4m. Start je beachseizoen!

Terugblik Kick-off 2024

Op 13 maart hadden we een mooie avond met ongeveer 20 betrokken leden in “’t Groene Stekkie” in Zevenkamp! Winnaars van de Pubquiz waren Leon, Douglas, Sijbrand en Joël! Nieuwsgierig naar de vragen? Zie de presentatie van de Pubquiz + BCR 2.0!

Delen van de status en plannen van onze club leide tot mooie gesprekken. In de presentatie vind je ook de financiële cijfers, jaarplan, organigram etc. In het tabelletje hieronder zie je de club die we waren en de club die we aan het worden zijn.

Update zomertrainingen!

Wat kun je deze zomer doen? We zull

en weer minimaal drie mooie toernooien van het Rotterdams Beach Circuit organiseren en willen 15 weken zomerseizoen organiseren. Maandag en woensdag om te trainen, dinsdag en donderdag voor vaste veldhuur. Uiterlijk dit weekend communiceren we uitgebreider over hoe we dit aanpakken en staat het inschrijfformulier online!

Er zijn twee uitdagingen: organisatie van de trainingsgroepen en trainers. Hieronder zie je de 8 taken die samen zorgen voor de organisatie van de trainingen. Elke taak is incidenteel en kost een aantal uur tijd. Wil jij ons helpen met één van deze taken? Stuur vast een berichtje!

Meer Beachtrainers! 17 april welkom! 

Afgelopen woensdag was de eerste beachtrainerworkshop! En direct ook de eerste keer dat de velden gebruikt zijn, door 10 trainers uit de regio. Nieuwsgierig? Zie hier de volledige presentatie waarmee deelnemers (en jij!) alles nog eens rustig na kunnen lezen: Beachtrainer Workshops 2024 – Workshop 1.

De tweede workshop is woensdag 17 april, dan op de velden van Volley2b. Interesse in training geven of gewoon meer weten over het spelletje? Lees meer info en meld je hier aan: https://forms.gle/pMZvrdAnpuDMKhgm9

Zin in de zomer!

Het bestuur,

Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard en William