Inschrijvingen zomertrainingen open!

Zin in de zomer! En dus openen ook de inschrijvingen weer! Het zomerblok met 15 weken training gaat van start op maandag 6 en woensdag 8 mei, en loopt door t/m woensdag 14 augustus.

VERLENGD – het inschrijven voor de trainingen is verlengd! Dit dankzij de hulp van enkele vrijwilligers! Bedankt voor het opgeven!

Direct inschrijven doe je met dit formulier. Lees verder voor (a) een paar dingen die we veranderen om te zorgen dat we het goed kunnen organiseren, (b) hoe je kunt helpen en (c) meer info en andere beachmogelijkheden deze zomer!

Wat pakken we anders aan? 

  1. Er is een inschrijfdeadline: t/m zondag 21 april vrijdag 26 april kun je je aanmelden. Dat geeft ons twee weken de tijd om te verwerken, organiseren en communiceren. Meld je je na 21 april 26 april aan, dan kan de verwerking langer duren of er geen plek meer zijn
  2. Het organiseren van de trainingsgroepen bestaat uit ongeveer acht kleine taken. Die lagen tot nu toe bij 1 of 2 bestuursleden, waardoor het nachtwerk was. Dat willen we niet meer, de organisatie lukt alleen als deze taken door betrokken leden worden gedaan. Wij gaan je benaderen om een taak op je te nemen en iedereen daarbij begeleiden. Hieronder vind je meer info over de 8 taken. Past er één bij je? Laat het ons weten!
  3. Net als vorig jaar gaat een trainingsgroep van start onder voorwaarde van een vaste trainer en voldoende “gelijkgestemden”. Als de vaste trainer niet kan en geen vervanger gevonden wordt, is er vrij spelen voor de trainingsgroep

Welke taken is hulp nodig? 

Taak Met wie? Inschatting aantal uur
1. Inschrijfformulier online + bevestigingsmail maken Lotte gedaan!
2. Promotie. Je plaats wekelijks een berichtje op onze sociale media en WhatsApp-community. Team Communicatie +/- 3 uur (deels al gedaan)
3. Trainers werving en indeling. Je benaderd trainers en komt tot een schema Frank en William +/- 4 tot 8 uur. (deels al gedaan)
4. Trainingsgroepen indelen. Op basis van de inschrijfgegevens in Excel maak je een indeling met 16 deelnemers per groep Frank +/- 4 uur.
5. Appgroepen maken + welkomstbericht. Nadat de groepen zijn ingedeeld maak je per trainingsgroep een appgroep aan, voegt deelnemers toe en plaatst een welkomstbericht. Frank en Lotte  +/- 4 uur.
6. Na 2 trainingsweken in overleg met trainers groepssamenstellingen wijzigen. Trainers geven bij jou aan wie beter in een andere groep past, en op basis daarvan kom je tot een definitieve indeling. Trainers +/- 2 tot 4 uur.
7. Verwerken na-inschrijvers. Mensen die zich later inschrijven of per mail toenadering zoeken en mee willen trainen neem je contact mee op en regel je een vervolg voor Lotte en trainers  +/- 2 tot 8 uur
8. Administratie kloppend maken: ledenoverzicht en contributiebedragen. Niet alles blijft zoals mensen zich inschrijven. De wijzigingen hebben gevolgen voor hun contributie, en dat moet bijgewerkt worden en kloppend richting de financiële administratie. Lotte en Penningmeester +/- 2 tot 4 uur.

Meer weten? 

Hoe kan ik naast trainen nog meer beachvolleyballen deze zomer?

  • Niet trainen, wel wekelijks met een groep op dinsdag of donderdagavond een veld gebruiken? Dat is vaste veldhuur!
  • Vanaf woensdag 10 april start vier woensdagen lentecompetitie en Pre-Summer Beach Work Out. Alle info hierover in dit nieuwsbericht.
  • Doe mee aan de toernooien van het Rotterdams Beach Circuit. Bij ons op zaterdag 25 mei, 29 juni en 20 juli. Aanmelding volgt!

Tot op het strand!

Het bestuur,

Frank, Lotte, Martijn, Rebekka, Richard en William