Sponsoren:

Dankzij Coney Minds hebben wij onze locatie verder kunnen ontwikkelen! Al onze sporters kunnen elke dag voor en na de training heerlijk plaats nemen op onze Coney Minds Lounge Bank!

Dankzij Hornbach hebben wij onze Hornbach Beachcave kunnen ontwikkelen!

Dankzij de steun van Rabobank kunnen wij elk jaar opnieuw diverse nieuwe materialen aanschaffen, zodat alle deelnemers op onze locatie goed kunnen sporten!

Image result for iva groep rotterdam logo

IVA Groep zorgt ervoor dat onze boarding en beachflags er perfect uit zien. IVA Groep staat al sinds 1985 bekend om de snelste drukkerij van Rotterdam. Ook voor Beach Club Rotterdam zorgen zij dat al het print- en drukwerk er netjes uit ziet.

Image result for logo kinderopvang bijdehand

Bij Kinderopvang BijDeHand staat het kind centraal. BijDeHand begeleidt kinderen in hun ontwikkeling. Dit doen zij door de kinderen leuke, uitdagende en verschillende ervaringen op te laten doen die aansluiten bij hun interesses en ontwikkelingsniveau. Bij Beach Club Rotterdam staan deze uitgangspunten ook centraal. Dus hoe leuk is het dat wij samen met Kinderopvang BijDeHand een steentje kunnen bijdragen aan gezonde en vitale kids door samen activiteiten op onze locatie aan de Kosboulevard te ontwikkelen!?

 

Sponsormogelijkheden:

Heeft u interesse om met uw bedrijf op een leuke en unieke manier zich te verbinden aan Beach Club Rotterdam, dan kan dit. Wij denken graag mee met de wensen en mogelijkheden van de klant en invulling gaat altijd in overleg met de wensen van uw bedrijf. Mogelijkheden zijn:

  • Branding en visibility (zichtbaarheid met boarding, beachflags op onze locatie, mee met het logo op het huldigingspodium, kleding van de trainers, etc.)
  • Communicatie (mee met logo op website, nieuwsbrief en andere social media kanalen, mee als naamgevende sponsor van één of meerdere van onze evenementen, mee met logo op posters, flyers die wij drukken etc.)
  • Employers Benefit: Met jouw bedrijf gezamenlijk aan een aantal trainingen, clinics en/of toernooien deelnemen bij Beach Club Rotterdam. Alles kan op maat worden afgestemd
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Vind jij het gewoon leuk om als bedrijf partner te zijn van onze club.

Interesse? Stuur een mail naar info@beachclubrotterdam en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!