Geen bedrijventoernooi in 2020

Helaas gaat het bedrijventoernooi in 2020 niet door. Ben je toch op zoek naar een leuk bedrijfsuitje met een sportief en zanderig karakter?! Dan ben je bij Beach Club Rotterdam helemaal op de juiste plek.

Je kunt bij ons terecht met je bedrijf voor een clinic, een toernooitje of een combinatie van beide. Eventueel gecombineerd met eten. Wij passen deze (mid)dag volledig aan uw wensen aan. Beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer en/of beachgames, alles is mogelijk!

Je bent bij ons lekker buiten, gezond aan het bewegen, en we kunnen ook voldoende afstand van elkaar houden, en toch een leuk bedrijfsuitje regelen. Interesse? Stuur een berichtje of mail naar

Coney Beach Business Kampioenschap

Het Coney Beach Business Kampioenschap is de sportieve en gezellige beachvolleybalactiviteit met vrienden, collega’s en relaties. Sportiviteit, vitaliteit, gezelligheid en business komen samen tijdens het evenement.

Je wordt ontvangen in zomerse en sportieve sfeer bij Beach Club Rotterdam. Na een speedclinic beachvolleybal gaan we op zoek naar de beste business beachers!

De kosten voor inschrijving van een team (4 tot 6 spelers)
bedragen €50,- per team. 

Programma:

  • 17.30 uur Inloop, ontvangst onder het genot van een hapje en een drankje
  • 18.00 uur Welkomstwoord door ambassadrice Rebekka Kadijk
  • 18.05 uur Speedclinic Beachvolleybal verzorgd door Martijn & Rebekka
  • 18.30 uur Coney Beach Business Kampioenschap 2020
  • 20.45 uur Prijsuitreiking en borrel

Zien hoe eerdere edities eruit zagen? Hier vind je de foto’s!